Main Content

Škriniar je v kurze, zaujíma sa oňho popredný taliansky klub

sobota, 10. december 2016 12:00 | Autor: Filip Chudý

Škriniar je v kurze, zaujíma sa oňho popredný taliansky klub
Škriniar je v kurze, zaujíma sa oňho popredný taliansky klub | zdroj: © TASR

Podľa najnovších správ z Apeninského polostrova by mohol slovenský reprezentant Milan Škriniar zmeniť klubovú adresu. Zaujíma sa oňho popredný klub Serie A.

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar môže čoskoro zmeniť klubovú adresu. Web calciomercato.com informoval o tom, že o nášho stopéra má záujem Fiorentina. Tento klub je síce pred Sampdoriou Janov aktuálne v tabuľke Serie A len o jedno miesto vyššie, ale z dlhodobého hľadiska patrí do širšej talianskej špičky a pravidelne hráva aj európske poháre.

V Európskej lige bude účinkovať aj v jarnej časti, keďže klub z Florencie vyhral skupinu J tejto prestížnej súťaže. Tím portugalského trénera Paula Sousu aj preto zháňa posily a práve Škriniar by mohol byť vhodnou alternatívou do stredu obrany, resp. na post defenzívneho stredopoliara, na ktorom v minulosti hrával a nastupuje na ňom aj v reprezentácii.

Otázkou je len to, či bude mať Sampdoria záujem predať hráča, ktorý má s ňou zmluvu až do leta 2020 a na jeseň pravidelne hráva v jej základnej zostave. Rodák zo Žiaru nad Hronom podľa vlastných slov nemá o prípadnom prestupe bližšie informácie a o záujme Fiorentiny vie zatiaľ len z talianskych médií.