Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.12.)

sobota, 10. december 2016 16:43 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.12.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo, no špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bitka o Hernandéza

Anglický denník Daily Mirror tvrdí, že mexický útočník Javier Hernandéz by sa mohol vrátiť do Premier League. Bývalý kanonier Manchestru United, ktorý momentálne oblieka dres nemeckého Bayeru Leverkusen, sa mal ocitnúť pod drobnohľadom Tottenhamu Hotspur a Liverpoolu FC. (Daily Mirror)

30M za De Vrija?

Manchester United je podľa Il Messaggero favoritom na získanie skúseného obrancu Stefana De Vrija z rímskeho Lazia. Red Devils sú vraj za tohto beka ochotní v zimnom prestupovom období zaplatiť tridsať miliónov libier. (Il Messaggero)

Z VOLEJA

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp prehlásil, že bol veľmi prekvapený, keď zistil, že sa The Red podarilo získať brazílskeho útočníka Roberta Firmina z nemeckého TSG Hoffenheim. (goal.com)

Barcelona po remízach s Malagou, Realom Sociedad a Realom Madrid v domácej lige opäť bodovala naplno. Katalánci vyhrali na pôde Osasuny 3:0. (goal.com)

Vedenie Borussie Dortmund poprelo, že by súhlasilo s rokovaniami o prestupe Pierra- Emericka Aubameyanga do Realu Madrid. (goal.com)

Tréner FC Barcelona Luis Enrique nevedel potvrdiť, či hviezdny Lionel Messi predĺži svoj aktuálny kontrakt. (90min.com)

Kanonier Parížu Saint- Germain Edinson Cavani povedal, že by si vedel predstaviť spoluprácu s útočníkom Atlética Madrid Antoineom Griezmannom. (90min.com)

Útočník Liverpoolu Divock Origi prehlásil, že v minulosti odmietol ponuky Manchestru United a Bayernu Mníchov. (goal.com)

Agenti Mesuta Ozila a Alexisa Sancheza stále nepotvrdili, či ich klienti predĺžia svoje kontrakty s Arsenalom Londýn. (90min.com)

Carlo Ancelotti, tréner Bayernu Mníchov, popiera, že by sa klub snažil získať Juliana Draxlera z konkurenčného Wolfsburgu. (90min.com)

Útočník Interu Miláno Gabriel Barbosa je vraj na San Sire nespokojný a uvažuje nad zmenou dresu. Je ochotný však odísť len do tímu podobných kvalít. (90min.com)