Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.12.)

nedeľa, 11. december 2016 11:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Biely balet neprehral už 35 zápasov, je lídrom La Ligy so šesťbodovým náskokom a prekonal aj klubovú rekordnú sériu. Zinedine Zidane však eufóriu nechce pripustiť. „Ešte je na programe množstvo zápasov a veľa vecí, ktoré chceme dosiahnuť. Šesť bodov neznamená nič.“ povedal pred zápasom s Deportivom, ktorý Real vyhral 3:2. (ESPN)

BARCELONA & VALENCIA: André Gomes sa v lete rozhodol pre Katalánsko a predtým odmietol Juventus. „Nie“ Turínčanom zrušilo aj letné šance Los Che na podpísanie Simoneho Zazu. (sport-english.com)

VILLARREAL: Až v novom roku sa na trávniku opäť objaví Mateo Musacchio. Argentínsky bek má zranený stehenný sval a lekári ešte musia určiť presný dátum návratu. (sport.es)

BETIS: Návrat do vlasti by si prial obranca Marc Muniesa zo Stoke City. Bývalý futbalista Barcelony sa v zimnom prestupovom období upíše Los Verdiblancos. (fichajes.com)

ESPANYOL: Pablo Piatti stále nedoliečil svalové zranenie a zápas proti Sportingu Gijín si tak pozrie maximálne ako divák. Pozitívnejšou správou je, že na barcelonské derby už má byť fit. (mundodeportivo.com)

EIBAR: Minimálne trojtýždňový oddych bez futbalu má pred sebou Fran Rico. 29-ročného záložníka odpísala únavová zlomenina holene, ktorú si privodil na tréningu. (Marca)