Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.12.)

pondelok, 12. december 2016 08:12 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Skauti pracujú na brankárskom poste a pozorujú 23-ročného Edersona. Brazílčan oblieka dres Benficy Lisabon a Barça má vraj svojich ľudí takmer na každom jeho zápase. (tribalfootball.com)

REAL MADRID: Sobotný triumf nad Deportivom spečatil Sergio Ramos. Opäť tak rozhodol v závere zápasu a Zinedine Zidane na stopéra chŕlil slová chvály: „Je výnimočný. Je kapitánom a dušou nášho tímu. Je neuveriteľné, ako do poslednej chvíle verí, že to môže skončiť dobre.“ (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: V lete 2018 Diego Simeone lavičku Los Colchoneros opustí. Už teraz sa diskutuje o jeho možnej náhrade a najväčším kandidátom je Mauricio Pochettino. Coach Tottenhamu La Ligu pozná z pôsobenia v Espanyole. (Mirror)

ATLÉTICO MADRID: Odchod z Paríža zvažuje útočník Edinson Cavani. Podľa jeho vlastných slov by si rád zahral s Antoinom Griezmannom, pokojne aj v Madride. (metro.co.uk)

ATLÉTICO MADRID & VILLARREAL: Dôležitá dohrávka dnes prebehne na Estadio de Madrigal. Stretnú sa tabuľkoví susedia, pričom Atlético potrebuje vyhrať na prinavrátenie tretej priečky a udržanie kontaktu s prvou trojkou. Ak sa bude tešiť Žltá ponorka, svojho súpera v tabuľke preskočí. (Eurosport.com)

BILBAO: Návratu do hry sa včera dočkal Aritz Aduriz aj Raúl Garcia. Obe opory Athleticu však ostali po zápase s Betisom sklamané. Baskovia prehrali 0:1. (mundodeportivo.com)

ESPANYOL: Tabuľkový skok včera zaznamenali Katalánci. Vyhrali nad Gijónom 2:1, pričom vo vyrovnanom strede tabuľky zakopli tri kluby pred nimi. Z trinástej tak šli na pozíciu číslo 9. (sport.es)