Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.12.)

pondelok, 12. december 2016 08:12 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (12.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Útočník Pierre-Emerick Aubameyang je prestupovou prioritou. Vážny záujem potvrdil aj športový riaditeľ Txiki Begiristain, ktorý sa bol na Gabončana osobne pozrieť. (talksport.com)

ARSENAL: Ponuka 30 miliónov libier v januári odíde do Wolfsburgu za Juliana Draxlera. 23-ročný stredopoliar nastúpil v aktuálnej sezóne 11krát, no medzi strelcami zatiaľ nefiguruje. (metro.co.uk)

LIVERPOOL: Ľahšie zranené koleno nepustilo včera do hry Emreho Cana. Zápas proti West Hamu mohol tak sledovať len z tribúny a remíza 2:2 znamenala druhú stratu The Reds po sebe. (Express)

MANCHESTER UNITED: Klub z Old Trafford už oznámil, za akú sumu je ochotný predať Marouana Fellainiho. Defenzívneho Belgičana si cení na 23 miliónov eur. (Telegraph)

MANCHESTER UNITED: Anglická liga pozná historicky prvého arménskeho strelca. Gól Henrika Mchitarjana proti Tottenhamu znamenal víťazstvo 1:0 a jeho krajina je už 96. v zozname strelcov. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Plných 90 minút odohral v zápase s Tottenhamom Zlatan Ibrahimovic. Dočkal sa tak svojho jubilejného 700. klubového štartu. (Goal.com)

EVERTON: Viaceré zdroje informujú o odchode Jamesa McCarthyho. Vystužiť môže stred poľa West Bromwichu, pričom Karamelky potom zabojujú o Alana Dzagojeva z CSKA Moskva. (transfermarkt.co.uk)

EVERTON: Záložník Éver Banega je po prestupe zo Sevilly do Interu Miláno zatiaľ veľkým sklamaním. Riešiť by to mohol ďalším prestupom, a to do modrej časti Liverpoolu. (Mirror)