Main Content

FOTO: Ronaldo má krásnu novú priateľku, ktorú ale futbal nezaujíma (fotky vnútri)

pondelok, 12. december 2016 13:13 | Autor: Martin Gregor

FOTO: Ronaldo má krásnu novú priateľku, ktorú ale futbal nezaujíma (fotky vnútri)
FOTO: Ronaldo má krásnu novú priateľku, ktorú ale futbal nezaujíma (fotky vnútri) | zdroj: © TASR

Cristiano Ronaldo má novú partnerku. Ukázal ju už aj na zápase Realu Madrid, keď ju so sebou zobral sledovať z VIP lóže víkendový duel proti La Coruni.

Najväčšia hviezda Bieleho baletu Cristiano Ronaldo chýbal cez víkend na súpiske Bieleho baletu, nakoľko sa ho tréner mužstva Zinedine Zidane rozhodol spoločne s Modrićom a Benzemom šetriť pred blížiacimi sa majstrovstvami sveta klubov v Japonsku. Stretnutie si však nenechal ujsť a až do posledného hvizdu rozhodcu ho napäto slovedoval po boku svojej novej priateľky Georginy Rodriguez vo VIP sektore.



Fotogaléria: Krásna nová
priateľka Cristiana Ronalda

(zobraziť celú galériu, 42 fotiek)

Internetom po zápase začali kolovať fotografie, na ktorých sa Cristiano na tribúne emotívne raduje z víťazného gólu Sergia Ramosa v nadstavenom čase. Kým on jasal od radosti, jeho nová partnerka ostala ako prikovaná na stoličke so znudeným pohľadom.



FOTO: Radujúci sa Ronaldo
a znudená Georgina

(zobraziť celú galériu, 42 fotiek)

Georgina je od Ronalda podstatne mladšia. Kým Portugalčan oslavoval už svoje 31-narodeniny, pekná tmavovláska má len 21 rokov. Randiť majú  už niekoľko mesiacov, no dlho svoj vzťah pred médiami tajili. Spoznať sa mali na párty značky Dolce & Gabbana v Madride, čo nie je prekvapujúce, nakoľko Georgina pracuje v oblasti módy. A hoci nejde o svetovú supermodelku, ako bola jej predhodkyňa Iryna Shaik, aj v jej prípade platí, že Portugalčan má na ženy výborný vkus.



zobraziť celú galériu (42 fotiek)