Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.12.)

utorok, 13. december 2016 08:30 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.12.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo, no špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Fabregas do Číny neodíde

Španielsky stredopoliar londýnskej Chelsea Cesc Fabregas, ktorý stále nepatrí do základnej zostavy trénera Antonia Conteho, má údajne zaujímavú ponuku z Číny. Denník Marca ale píše, že odchovanec Barcelony sa do Ázie sťahovať nechystá. Rád by ešte zabojoval o miesto v zostave The Blues. (Marca)

Zenit predá Witsela

Talianske noviny Gazzetta dello Sport informujú, že ruský celok Zenit Petrohrad je rozhodnutý predať svojho stredopoliara Axela Witsela. Belgický záložník by sa mohol stať posilou Juventusu Turín, ktorý sa o jeho služby zaujíma už dlhšie obdobie. (Gazzetta dello Sport)

Cavani do Manchestru?

Podľa Daily Epxress sa vedenie Manchestru United zaujíma o uruguajského kanoniera Edinsona Cavaniho. O možnom prestupe zakončovateľa Parížu Saint- Germain do anglickej Premier League sa špekuluje už dlhšie obdobie. (Daily Express)

Bitka o Brahimiho

Portugalský denník A Bola priniesol informáciu, podľa ktorej je v anglickej Premier League obrovský záujem o záložníka FC Porto Yacinea Brahimiho. Alžírskeho technika by vo svojich kádroch radi videli Manchester United a Arsenal. (A Bola)

Z VOLEJA

O útočníka talianskeho Sassuola Gregoirea Defrela sa zaujímajú West Ham United a Liverpool FC. (Gazzamercato.it)

Cristiano Ronaldo v včera vyhral Zlatú loptu za rok 2016, je to preňho už štvrté ocenenie tohto druhu.

Tréner Arsenalu Arsene Wenger prehlásil, že londýnska Chelsea sa nedá považovať za hlavného kandidáta na majstrovský titul. (goal.com)

Taliansky celok AS Rím by chcel získať Cesca Fabregasa z Chelsea na hosťovanie do konca sezóny. (Il Tempo)