Main Content

O Škriniara má záujem aj Bayern Mníchov!

utorok, 13. december 2016 09:44 | Autor: Filip Chudý

O Škriniara má záujem aj Bayern Mníchov!
O Škriniara má záujem aj Bayern Mníchov! | zdroj: © TASR

Milan Škriniar si robí v reprezentácii a Serii A dobré meno, čo neuniklo pozornosti známych svetových klubov. Najnovšie sa oňho zaujíma rovno futbalový gigant.

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar púta na seba čoraz väčšiu pozornosť. Minulý týždeň talianske médiá rozoberali záujem konkurenčnej Fiorentiny o jeho služby, no podľa najnovších správ ho sledujú aj iné kluby, dokonca jeden svetový gigant.

Nemecký portál fussballtransfers.com v pondelok večer informoval o tom, že Bayern Mníchov sa zrejme zaujíma o Milana Škriniara. Táto správa vznikla z toho, že podľa talianskych zdrojov mali práve Škriniara sledovať vo víkendovom stretnutí s Laziom Rím (1:2) pozorovatelia slávneho nemeckého klubu. Spomínaný web tiež informoval o tom, že Škriniara majú na zozname  možných posíl aj Borussia Dortmund, Schalke 04 Gelsenkirchen a Eintracht Frankfurt.

Rodák zo Žiaru nad Hronom má zmluvu so Sampdoriou až do roku 2020. Fussballtransfers.com pridal aj svoj názor na celú situáciu, podľa ktorého podáva Škriniar dobré výkony, preto je pochopiteľné, že Bayern, ktorý má široký pozorovateľský záber, sa naňho prišiel pozrieť. „Či však má Škriniar už teraz kvalitu na to, aby sa aspoň čiastočne v Bayerne presadil, to je otázne. No pre budúcnosť môže byť zaujímavý,“ dodáva spomínaný nemecký web.