Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.12.)

streda, 14. december 2016 10:34 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zajtra začína madridská cesta Majstrovstvami sveta klubov. Duel s Clubom América vynechá hrdina posledných týždňov Sergio Ramos. Ten pre ľahšie zranenie nohy netrénuje. (Marca)

REAL MADRID: Vedenie poskladalo zoznam posíl pre rok 2017 a kraľujú mu mladé pušky. Do brány chce Gianluigiho Donnarummu z AC Milána, v Dortmunde sa zapáčil 22-ročný ľavý obranca Raphaël Guerreiro a záložník Julian Weigl a radi by pridali aj Gelsona Martinsa zo Sportingu Lisabon. (Fichajes.net)

BARCELONA: Ivan Rakitić je najčastejšie striedaným hráčom Barçy, čo ho údajne poriadne frustruje. Na pozícii v strede poľa je silná konkurencia, ktorú obohatil aj André Gomes, posila z Valencie. (tribalfootball.com)

BARCELONA & SEVILLA: Novinári sa venujú otvorenej budúcnosti Aleixa Vidala Spájaný bol s návratom do Sevilly, ale jeho predošlý zamestnávateľ niečo podobné odmieta. (Football-España.net)

ATLÉTICO MADRID: Prehru s Villarrealom (0:3) znásobujú aj dve zranenia. Jan Oblak musel ísť so zraneným ramenom na operáciu, čo znamená pol roka bez futbalu. Len polhodinku spomenutého stretnutia odohral záložník Tiago. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Medzi zranených hráčov Atlética sa po jednom z téningov pridal aj zadák José Giménez. Zranený členok bude podrobený detailným vyšetreniam. (Marca)