Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.12.)

štvrtok, 15. december 2016 08:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: MS klubov dnes začínajú aj pre európskeho zástupcu. V semifinále narazí dnes o 11:30 na mexický Club América, ktorý vo štvrťfinálovom zápase zdolal Jeonbuk. (ESPN)

VALENCIA: Mužstvu sa síce príliš nedarí, no João Cancelo podáva slušné výkony. Odmenený za to môže byť predĺženou zmluvou s výkupnou klauzulou 30 miliónov eur. (sport-english.com)

SEVILLA & DEPORTIVO: Dvojnásobný nákup v Andalúzii chcú zrealizovať Turcos. Stredopoliari Joaquin Correa aj Hiroshi Kiyotake podľa prvých informácií pôjdu najprv len na hosťovanie. (fichajes.net)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Útočník Joselu sa na severe Španielska zabýval, no stále tam len hosťuje zo Stoke City. To sa môže zmeniť a obe strany už rokujú o prestupe. (tribalfootball.com)

REAL SOCIEDAD: Pred sezónou 2019/20 budú domáce duely Baskov prebiehať vo vynovenej aréne. Začínajúca rekonštrukcia Anoety rozšíria kapacitu na 42 tisíc miest. (mundodeportivo.com)

ESPANYOL: Problémy s chodidlom prinútili Lea Baptistãa vynechať posledné tréningy. Najbližší zápas je naplánovaný na nedeľu a dovtedy sa pokúsi tento útočník dať dokopy. (AS.com)