Main Content

Neymar prezradil meno hráča Realu Madrid, ktorého by chcel v Barcelone

piatok, 16. december 2016 11:29 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar prezradil meno hráča Realu Madrid, ktorého by chcel v Barcelone
Neymar prezradil meno hráča Realu Madrid, ktorého by chcel v Barcelone | zdroj: © TASR

Brazílsky útočník Neymar patrí medzi najznámejšie persóny súčasného futbalu. Kapitán výberu Brazílie z OH 2016 je v prebiehajúcom ročníku kritizovaný za nízky počet gólov. V rozhovore pre televíziu CNN načrtol niekoľko tém, okrem iného povedal aj meno hráča Realu Madrid, ktorého by si vedel predstaviť v Barcelone.

Brazílčan Neymar je v prebiehajúcom ročníku kritizovaný. Dôvodom je fakt, že dáva nízky počet gólov, pričom v štatistikách zaostáva za svojimi hviezdnymi kolegami Leom Messim a Luisom Suarezom. Muž, ktorý skončil v ankete France Football na piatom mieste vidí pôvod slov neprajníkov jasne. „Veľa ľudí nemá rado môj štýl hry,“ preberá slová N11 portál 90min.com.

Faktom je, že útočník FC Barcelona nezažíva jednoduché obdobie. Po zlatej Olympiáde v Rio de Janeiro prišiel útlm, prestal dávať góly, na čo v niekoľkých dueloch Katalánci doplatili. Neymar však streleckú impotenciu nahrádza vysokým počtom gólových asistencií. Rozumie si hlavne s Lionelom Messim. Bývalý hráč Santosu prehlásil, že práve Messi mu bol po príchode do Katalánska obrovskou oporou. N11 totiž na tom podľa vlastných slov nebol v tom čase dobre ani po fyzickej a ani po psychickej stránke.

Novinári sa brazílskeho reprezentanta taktieť opýtali, ktorého futbalistu z kádra rivala Realu Madrid by si vedel predstaviť ako svojho spoluhráča v FC Barcelona. Kto by čakal meno Ronalda, Balea, Ramosa či Modriča, bol by na omyle. „Marcela, pretože je to môj kamarát,“ diplomaticky odpovedal ofenzívny ťahúň Kanárikov.