Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.12.)

piatok, 16. december 2016 12:36 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Uruguajský strelec Luis Suárez je v Barçe spokojný, čo potvrdil aj podpisom novej zmluvy. Desaťgólový strelec aktuálnej sezóny má zotrvať do konca ročníka 2020/21. (ESPN)

REAL MADRID: Pozornosť Realu si vyslúžil stopér Sokratis Papastathopoulos. Grék patrí medzi dortmundské opory, okrem krátkeho zranenie nastúpuje pravidelne a na predaj zrejme nie je. (transfermarkt.de)

REAL MADRID: Líder La Ligy pokračuje na MS klubov podľa očakávaní. Nad Clubom América vyhral gólmi Karima Benzemu a Cristiana Ronalda 2:0 a v nedeľnom finále narazí na Kashimu. (Mirror)

REAL MADRID: 23-ročný útočník Mariano Díaz priestor v „áčku“ nedostáva, ale hosťovanie v Leganés alebo Malage je vraj nepravdepodobné. Španiel je najproduktívnejším hráčom v rámci top 5 európskych líg. V 157 odohraných minútach za Real strelil päť gólov. (Football-España.net)

ATLÉTICO MADRID: Úspešná bola operácia ramena Jana Oblaka. Slovinský brankár sa zranil v zápase s Villarrealom a nezahrá si najbližšie tri mesiace. (ESPN)

VALENCIA: Obranca Marcos Rojo z Manchestru United si vyskúšal portugalskú, ruskú, anglickú ligu a pridať by mohol aj španielsku. Ponuku na jeho prestup pripravujú Los Che. (superdeporte.es)

SEVILLA: Športový riaditeľ Monchi mal byť dohodnutý na presune do AS Rím. Vedenie však takéto správy popiera a prezident José Castro tvrdí, že sa žiadnej dohody neobáva. (Football-España.net)