Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.12.)

piatok, 16. december 2016 12:37 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (16.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Obranca Marcos Rojo si vyskúšal portugalskú, ruskú, anglickú ligu a pridať by mohol aj španielsku. Ponuku na jeho prestup pripravuje Valencia. (superdeporte.es)

LEICESTER CITY: Návrat do brány plánuje Kasper Schmeichel. Jeho zlomená ruka sa zotavila a do bojov by mohol zasiahnuť už zajtra. Štrnásty tím ligy hrá na pôde Stoke City. (BBC)

EVERTON & TOTTENHAM: Zimnú posilu si Kohúti vyhliadli v Goodison Parku. Ide o Rossa Barkleyho, no otázne je, či sa podarí zjednať čiastku pod 35 miliónov libier. (Telegraph)

SOUTHAMPTON: 25-ročný útočník Michel-Pierre Lassoga má problémy zmestiť sa do základu Hamburgu. Dianie okolo Nemca monitorujú Svätci, ktorí v januári zabojujú o jeho príchod. (transfermarktweb.com)

SOUTHAMPTON: Predĺženú zmluvu podpísal 21-ročný záložník Harrison Reed. Odchovanec klubu z juhu Anglicka sa zaviazal do leta 2021. (Daily Mail)

WEST HAM: Oba manchesterské kluby sa zaujímali o Reeca Oxforda. Talentovaný obranca ich odmietol a v kariére bude pokračovať v Londýne, kde sa zaviazal do roku 2021. (Daily Mail)

WATFORD: Včerajšia tretia prehra z posledných štyroch kôl má ešte jednu nepríjemnosť. V stretnutí s Manchestrom City (0:2) si záložník Roberto Pereyra zranil koleno. (Daily Mail)

WATFORD & WEST BROMWICH: Finančný trest vo výške 45 tisíc libier vymerala FA obom klubom za zápas v 14. kole a hromadnú roztŕžku, ktorá vznikla v záverečných minútach. (BBC)