Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.12.)

sobota, 17. december 2016 11:07 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Pretrvávajúce problémy s kolenom nepustia záložníka Tiaga do hry dnes proti Las Palmas. Z diania vypadol po polhodine hry minulého kola. (Marca)

SEVILLA: Wolfsburg pustí stredopoliara Juliana Draxlera do Španielska, a zrejme k Los Rojiblancos. Isté však nič nie je a bývalého hráča Schalke 04 majú na muške viaceré tímy. (Goal.com)

VALENCIA: Odchodu z Interu Miláno by sa Geoffrey Kondogbia vôbec nebránil. Defenzívny záložník sa dostáva do kontaktu s Netopiermi, Monakom, Sevillou a Marseille. (talksport.com)

VALENCIA: 27-ročný záložník Dani Parejo možno ešte počas zimy zmení zamestnávateľa. Za 16,7 milióna libier ho chcú získať do Southamptonu. (Daily Star)

REAL SOCIEDAD: Dnes čaká Baskov zápas s Granadou a nezahrá si v ňom forward Willian José. Dôvodom jeho absencie je zranený členok. (futbol.as.com)

REAL SOCIEDAD: 95 štartov za Bayern Mníchov má na konte Xabi Alonso. V lete mu konči zmluva a zvažuje dve možnosti. V prípade, že by kontrakt nepredĺžil, zamieri do San Sebastiánu, kde svoju kariéru začínal. (fichajes.net)

REAL SOCIEDAD: Najlepším trénerom Primera División za november sa stal Eusebio Sacristán. Jeho zverenci nazbierali v troch kolách sedem bodov. (laliga.es)

ESPANYOL: Hráčom mesiaca Primera Division sa stal brankár Diego Lopez. Ten natiahol famóznu päťzápasovú sériu bez inkasovaného kólu, o ktorú prišiel až v závere šiesteho stretnutia. (en.as.com)