Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.12.)

sobota, 17. december 2016 11:07 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (17.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Dlhodobé zranenie útočníka Dannyho Welbecka sa chýli ku koncu. Kanonierom by mal byť k dispozícii už budúci týždeň, teda od 17. kola proti Manchestru City. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: V Champions League bude manchesterský klub pokračovať aj s Yayom Tourém. Ten zakopal vojnovú sekeru s Pepom Guardiolom a bude na súpisku dopísaný. (Independent)

CHELSEA: Hon na obrancu Niklasa Süleho z Hoffenheimu skončí neúspechom. Nemecký celok odmietol sumu 30 miliónov libier a vyššie zrejme Angličania nepôjdu. (Goal.com)

SOUTHAMPTON: 27-ročný záložník Dani Parejo z Valencie možno ešte počas zimy zmení zamestnávateľa. Za 16,7 milióna libier ho chcú získať Svätci. (Daily Star)

EVERTON: Hromadné predlžovanie kontraktov bolo na programe u The Toffees. Ďalšiu spoluprácu spečatili beci Leighton Baines a Mason Holgate, aj stredopoliar Gareth Barry. (Guardian)

EVERTON: Niekoľkonásobné zranenie prinútilo Yannicka Bolasieho ísť hneď na dve operácie. Natrhnutý meniskus bol zoperovaný včera a o deväť týždňov pôjde pod nôž aj predný skrížený väz. (BBC)

EVERTON & BOURNEMOUTH: Január otvorí Callumovi Wilsonovi dvere do Liverpoolu. Útočník The Cherries prežíva ďalší slušný ročník s piatimi gólmi v 15 dueloch. (Express)

BOURNEMOUTH: Najlepším možným rozhodnutím by pre 29-ročného útočníka Maxa Gradela bol prestup. Zaujíma sa oňho FC Nantes, ktoré už rozbehlo vyjednávanie. (Transfermarkt.de)

SUNDERLAND: Mimoriadne nešťastnú sezónu prežíva Jan Kirchhoff. Návrat po dvojmesačnej absencii si ani nestihol užiť a pre natrhnutý meniskus bude pauzovať opäť a dlhšie. (BBC)