Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.12.)

nedeľa, 18. december 2016 10:28 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (18.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Stále častejšie sa spomína odchod Morgana Schneiderlina do Interu Miláno. Francúzsky záložník je v Manchestri od júla 2015 a nastúpil na 50 súťažných duelov. (sportsmole.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Jedenásť sezón v rade Zlatan Ibrahimovic pokoril métu desiatich zásahov. Včera proti West Bromwichu skóroval hneď dvakrát, čo znamená, že má na konte 11 gólov. (skysports.com)

CHELSEA: Defenzívny záložník Tiemoué Bakayoko sa dostal do hľadáčika The Blues. Podľa niektorých zdrojov je 22-ročný Francúz len alternatívou, iné ho považujú za náhradu za Oscara. (Metro)

CHELSEA: Pekné číslo pokoril líder ligy hneď v dvoch oblastiach. Víťazstvo nad Crystal Palace 1:0 bolo 500. v Premier League. Okrem toho šlo o jedenásty sezónny triumf v rade, čím vyrovnali klubové maximum z roku 2009. (BBC)

SOUTHAMPTON: Futbalové Srbsko pozná najlepšieho hráča za rok 2016. Ocenenia sa dočkal 28-ročný ofenzívny záložník Dušan Tadić, a to prvý raz v kariére. (klubový web)

SOUTHAMPTON: Prakticky každý klub z anglickej špičky už prejavil záujem o Virgila Van Dijka. Svätci sa svojej opory zadných radov nevzdajú za menej ako 50 miliónov libier. (Express)

TOTTENHAM: Ľahšie zranenie členka pravdepodobne nepustí Mousu Dembelého do hry v dnešnom zápase proti Burnley. Oveľa dlhšiu abenciu to však priniesť nemá. (Skysports.com)

STOKE CITY: Prestup do Španielska má v pláne útočník Bojan Krkić. V Stoke odohral z posledných piatich kôl len 83 minút a rokovania rozbehne s Valenciou aj Las Palmas. (mundodeportivo.com)