Main Content

Ibrahimovič odmietol rozprávkovú ponuku z Číny. Spravil to kvôli United

nedeľa, 18. december 2016 16:16 | Autor: Dávid Lech

Ibrahimovič odmietol rozprávkovú ponuku z Číny. Spravil to kvôli United
Ibrahimovič odmietol rozprávkovú ponuku z Číny. Spravil to kvôli United | zdroj: © TASR

Zlatan Ibrahimovič sa budúce leto stane voľným hráčom. Jeho budúcnosť ale naberá jasné kontúry. Len nedávno odmietol rozprávkovú ponuku z Číny. Dôvodom je, že chce ostať hrať na Old Trafforde.

Podľa informácií dostupných na stránke espnfc.com sa Zlatan Ibrahimovič rozhodol odmietnuť rozprávkovú ponuku z Číny vo výške 120 miliónov libier. Dôvod je pritom prostý – švédsky kanonier chce o rok predĺžiť zmluvu so súčasným zamestnávateľom z Manchestru United.

35-ročný Švéd vsietil v drese Manchestru United od príchodu na Old Trafford 16 gólov v 25 stretnutiach a už druhýkrát musel odmietať ponuku z čínskej Super League. Po novom mal dať košom rozprávkovým peniazom a to len kvôli tomu, že plánuje predĺžiť kontrakt s „červenými diablami.“

Už v minulosti dostal čínsku ponuku na 56 miliónov libier ročne, no pôsobenie v Číne odmietol. „Ibra“ tak búra všetky vlny kritiky, ktoré o ňom hovoria ako o hráčovi, ktorý nedokáže byť lojálny svojmu klubu. Hviezda United zároveň vyslala predstaviteľom anglického veľkoklubu jasný signál, že po aktuálnej sezóne hodlá pokračovať v pôsobení na britských ostrovoch. Predĺženie zmluvy oboch strán by tak na seba nemalo nechať dlho čakať.