Main Content

Rooney spoluhráčom Hamšíka? Nebolo od toho ďaleko

nedeľa, 18. december 2016 19:44 | Autor: Squashmaster

Rooney spoluhráčom Hamšíka? Nebolo od toho ďaleko
Rooney spoluhráčom Hamšíka? Nebolo od toho ďaleko | zdroj: © TASR

Vincenzo Morabito je veľmi známym prostredníkom veľkých prestupov medzi anglickou Premier League a talianskou Seriou A. Tento taliansky agent potvrdil, že ikona Manchestru United Wayne Rooney bola manažmentom klubu v lete ponúknutá na predaj talianskemu klubu z Neapola.

Morabito tiež uviedol, že Rooney nemá s novým lodivodom Manchestru United dobrý vzťah. Napriek tomu, že Rooneymu chýba už iba jediný gól za historickým rekordom Sira Bobbieho Charletona v počte gólov v drese Red Devils, portugalský kouč preferuje švédskeho dlháňa Zlatana Ibrahimoviča.

"Viem s istotou povedať, že bol ponúknutý do Neapolu, pretože nemôže ísť do žiadneho iného anglického klubu, pravdepodobne skončí v Španielsku alebo Taliansku. Opakujem, bol ponúknutý do Neapolu. Hoci je táto myšlienka krásna, keď vezmete do úvahy, že jeho ročný plat je 10 miliónov eúr, nie je nerealistická. Je jasné, že s Mourinhom nemá dobrý vzťah, preto je jeho budúcnosť ďaleko od Manchestru," pre goal.com prezradil Morabito.

Wayne Rooney nastúpil v poslednom kole v základe proti Crystal Palace prvýkrát v decembri, keď ho predtým zo zostavy vytlačili jednak Juan Mata, ako aj Henrich Mchitarjan. Červeným diablom sa momentálne celkom darí, keď v siedmich zápasoch v rade neokúsili trpkosť prehry, avšak stále sú až na šiestom mieste anglickej ligy.

Morabitove slová treba brať asi o to vážnejšie, že v posledných týždňoch sa začalo hlasnejšie špekulovať o letnom príchode Antoine Griezmanna na Old Trafford.