Main Content

Hummels chcel byť lepší v hre FIFA. EA Sports mu splnila želanie

pondelok, 19. december 2016 15:45 | Autor: Jakub Vaverka

Hummels chcel byť lepší v hre FIFA. EA Sports mu splnila želanie
Hummels chcel byť lepší v hre FIFA. EA Sports mu splnila želanie | zdroj: © TASR

Nemecký stopér Mats Hummels, ktorý patrí medzi najlepších obrancov súčasného futbalu, nebol spokojný s rýchlosťou, ktorú tvorcovia hry FIFA 17 pridelili jeho postave. Firma EA Sports však nemeckého reprezentanta milo prekvapila.

Minulý štvrtok oslavoval bývalý kapitán Borussie Dortmund svoje 27.narodeniny. Fanúšička Taylor Winton sa ho prostredníctvom sociálnej siete Twitter pri tejto príležitosti opýtala, čo by si prial ako narodeninový darček.

Nemecký obranca na to vtipne zareagoval. „Rýchlosť nad 70 v ďalšej hre FIFA,“ napísal na svojom profile, čím pobavil mnoho svojich fanúšikov.

Humorná odpoveď opory Bayernu Mníchov sa o deň neskôr stala oveľa diskutovanejšou. Firma EA Sports totiž dopriala Hummelsovi to, čo žiadal. V Ultimate teame FIFA mu zvýšila rýchlosť zo 64 na 85.

Tvorcovia najpopulárnejšieho futbalového simulátora svoj krok tiež okomentovali na Twitteri. „Ospravedlňujeme sa, že odpovedáme trochu POMALŠIE, chceli sme ale počkať kým nadíde ten veľký deň. Všetko najlepšie k narodeninám Mats Hummels.“

Po poslednej aktualizácii sa celkový Hummelsov overall (celkové hodnotenie hráča, 99 je najviac, poz.red.) vyšplhal na úctyhodných 95.