Main Content

Joe Hart dostal 5 gólov. Na internete sa zabávajú na jeho účet

pondelok, 19. december 2016 15:36 | Autor: Jakub Vaverka

Joe Hart dostal 5 gólov. Na internete sa zabávajú na jeho účet
Joe Hart dostal 5 gólov. Na internete sa zabávajú na jeho účet | zdroj: © TASR

Anglický brankár Joe Hart nezažíva práve najvydarenejšie obdobie svojej kariéry. V úvode sezóny najprv stratil miesto v Manchestri City, aby následne odišiel na hosťovanie do priemerného Turína. Výkonnostne sa mu však zatiaľ ani v tomto klube nedarí tak, ako by si predstavoval.

Po odchode z Manchestru City to vyzeralo tak, že Joe Hart si našiel v Taliansku útočisko. Niekoľko úvodných duelov v drese FC Turín mu vyšlo, chvíľami ho chválili aj nároční talianski novinári. Svetové médiá však výkony anglického reprezentanta komentovali len striedmo. Naopak po včerajšom zápase, ktorý sa preňho po piatich inkasovaných góloch od Neapolu stal nočnou morou, si na ňom s radosťou zgustli. Štyri z nich mu strelil Dries Mertens, pričom ten posledný patril do kategórie par excellence. Samozrejme z pohľadu strelca, nie brankára.

Reakcie fanúšikov a médii na seba nenechali dlho čakať. Anglického brankára si vo veľkom podali predovšetkým fanúšikovia a stránky na sociálnej sieti Twitter.

„Mertens práve ukončil Joea Harta,“ napísala na svojom profile známa stránka Footy Humour.

K posmeškom sa pridal aj populárny portál 101 Great Goals, ktorý na svojom profile uverejnil video, v ktorom Hart nahradí v bráne Homera Simpsona. A pochopiteľne, ako je to už o Homera zvykom, veľmi mu to nejde.

Thom Lawrence publikoval video toho, ako sa podľa neho cítil Joe Hart po štvrtom inkasovanom góle od Driesa Mertensa.

Používateľ AzzurriFanPhil okomentoval výkon anglickej brankárskej jednotky stručne. „Joe Hart si dnes dal šlofíka.“

Kritický bol aj fanúšik Gilly. „Joe Hart inkasoval päť gólov, takže si nechajte svoje kecy o tom, aby ho nepredávali (Manchester City. pozn.red), Nazdravie.“