Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.12.)

pondelok, 19. december 2016 11:26 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Štvrtý raz v rade majú MS klubov európskeho víťaza. Real pokoril japonskú Kashimu 4:2 po predĺžení. Skóre otváral Karim Benzema a hetrik zaznamenal Cristiano Ronaldo. (Daily Mail)

REAL MADRID: Prvý raz v histórii sa Madridčanom podarilo začať sezónu 26 zápasmi bez prehry. Za tento čas nazbierali 18 víťazstiev, vrátane včerajšieho finálového. (Mirror)

BARCELONA: Kým Ronaldo zbiera trofeje a ocenenia, štatistiky si vylepšuje aj Lionel Messi. Gól proti Espanyolu (4:1) mal číslo 15, čím sa stal najlepším strelcom v histórii katalánskych derby. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Pre neupresnené zdravotné problémy netrénuje Fernando Torres, no Atlético hrá najbližšie až 7. januára, takže času na zotavenie je dosť. (Marca)

MÁLAGA: Pozornosť sa pred januárom zamerala na útočníka Lacinu Traorého. Ten žiaril najmä v Rusku a aj momentálne, hoci patrí Monaku, hosťuje v drese CSKA Moskva. (futbol.as.com)

ESPANYOL: Prehra s barcelonským FC priniesla aj zranenie Diega Lopeza. V poslednej dobe výborne chytajúci gólman odstúpil za stavu 0:1 pre problémy s kolenom. (Marca)