Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.12.)

pondelok, 19. december 2016 11:26 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (19.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY & ARSENAL: Hoci sa písalo o tom, že Citizens cez zimu nakupovať nehodlajú, poškuľujú vraj po Alexovi Oxlade-Chamberlainovi. (Metro)

CHELSEA: Olympique Marseille neskrýva záujem o 29-ročného Johna Obiho Mikela a rokovania majú byť v pokročilom štádiu. Reprezentant Nigérie by Stamford Bridge opustil po 10 rokoch. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Portugalská Benfica disponuje 22-ročným obrancom Victorom Lindelöfom. Ten zaujal pozorovateľov United a v januári ponúknu 38 miliónov libier. (Mirror)

TOTTENHAM: Bolesť chrbta nedovolila Tobymu Alderweireldovi nastúpiť včera proti Burnley (2:1). Bol to už siedmy vynechaný ligový zápas v sezóne, no tento raz nejde o nič vážne. (Skysports)

SWANSEA CITY: Labute v krátkom čase môžu vymeniť trénera a miesto Boba Bradleyho by v takom prípade zaujal Carl Robinson. Walesan aktuálne trénuje Vancouver Whitecaps. (Telegraph)

WEST HAM: Slaven Bilić zrušil zamestnanecký vianočný večierok. „Nevidím problém v niekoľkých pivách po zápase. Večierok však môžeme mať v januári alebo februári.“ odvôvodnil svoje rozhodnutie. (Mirror)

WEST BROMWICH: V rozhovore Tony Pulis otvorene priznáva, že chce v zime kúpiť jedného až dvoch hráčov. Presné mená ani posty však novinárom neprezradil. (Skysports)

WEST BROMWICH: Zimné prestupové obdobie rozpúta boj o útočníka Saida Berahina. Ten by mal byť už teraz v kontakte s Tottenhamom, Stoke City a ďalšími dvomi celkami. (Mirror)