Main Content

Johnny Gaudreau si dal oficiálne patentovať svoju prezývku

utorok, 20. december 2016 15:10 | Autor: Dávid Lech

Johnny Gaudreau si dal oficiálne patentovať svoju prezývku
Johnny Gaudreau si dal oficiálne patentovať svoju prezývku | zdroj: © TASR

„The Great One“ či „Super Mario.“ To sú prezývky azda dvoch najlepších hokejistov histórie Waynea Gretzkyho a Maria Lemieuxa. Po novom svoju oficiálnu prezývku má aj hviezda Calgary Flames Johnny Gaudreau, ktorý si ju nechal oficiálne patentovať.

23-ročný americký krídelník a jedna z najväčších hviezd organizácie Calgary Flames sa už dlhé roky stýka s prezývkou „Johnny Hockey.“ Po novom je už oficiálna. Minulý týždeň mu prišlo oznámenie, ktoré ho informuje o tom, že jeho ochranná známka na prezývku bola schválená a môže ju používať v USA i v Kanade.

Toto pomenovanie mu prischlo už dávnejšie a teraz je už aj oficiálne. „Mali sme obavy, že ľudia budú toto označenie zneužívať a zarábať na ňom predajom rôznych tričiek a podobne. Chceli sme sa len uistiť, že k tomu nedôjde,“ vysvetľuje pre tsn.ca hráčov agent Lewis Gross.

Cítili sme, že Johnny je na najlepšej ceste stať sa unikátnym hokejistom. Má ohromné možnosti. Podpísal zmluvu s Bauerom, máme kontrakt s predajcom pizze i áut, no chceme, aby sa Johnny mohol sústrediť len na hokej. Keď ho sledujete pri hre, musíte byť unesení tím, čo na ľade predvádza,“ dopĺňa Gross, ktorý je po novom zástupcom „Johnnyho Hockeya,“ hráča, ktorý v aktuálnom ročníku pozbieral 21 kanadských bodov v 23 dueloch.