Main Content

Ramosa nahneval spoluhráč James Rodriguez

utorok, 20. december 2016 09:25 | Autor: Squashmaster

Ramosa nahneval spoluhráč James Rodriguez
Ramosa nahneval spoluhráč James Rodriguez | zdroj: © TASR

Real Madrid je momentálne tímom s asi najkonzistentnejšou formou na svete. Okrem triumfu v minuloročnej edícii Ligy majstrov si pred pár dňami zabezpečil aj prvé miesto na MS klubov. Zverenci Zinedina Zidana pritom neokúsili trpkosť prehry už 37 zápasov v rade. Nie všetci hráči sú však na Santiagu Bernabeu momentálne spokojní.

Kolumbijský reprezentant James Rodriguez dostal v tejto sezóne španielskej ligy dôveru od francúzskeho trénera len v ôsmich prípadoch.

Po finálovom zápase na spomínaných majstrovstvách sveta klubov s Kashima Antlers, ktorý Real vyhral 4:2 po predĺžení, na tlačovej konferencii povedal: "Neviem zaručiť, že po zimnom prestupovom období ostanem v Reale. Dostal som konkrétne ponuky a mám sedem dní na rozmyslenie."

V súvislosti s možnými záujemcami o jeho služby sa najviac hovorí o londýnskej Chelsea, ktorá bude potrebovať náhradu za odchádzajúceho Oscara a za Jamesa je vraj ochotná dať až 75 miliónov libier. V hre o Rodriguezove služby je údajne aj francúzsky veľkoklub Paríž Saint Germain.

Tieto rečí, a predovšetkým ich načasovanie, poriadne rozzúrili Rodriguezovho spoluhráča Sergia Ramosa. "Tento deň nie je určený na osobné otázky, Veľmi si Jamesa vážím a dúfam, že ostane v tíme. Ale dnešok nebol dňom na iné záležitosti," povedal pre goal.com obranný pilier pusiniek, ktorý tým reagoval na to, že Rodriguez mohol tieto vyjadrenia zverejniť inokedy, ako v deň, kedy kráľovský klub oslavoval triumf na MS klubov.