Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.12.)

utorok, 20. december 2016 11:08 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (20.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Možnou posilou do defenzívy The Blues je 27-ročný stopér Simon Kjær z Fenerbahce Istanbul. Dánskeho futbalistu by si vo svojej obrane vedel predstaviť aj Inter Miláno. (ESPN)

ARSENAL: Ponuku z Číny sa Kanonieri budú snažiť prebiť predĺžením spolupráce s Alexisom Sánchezom. Týždenne by si údajne v Londýne mohol prísť na 200 tisíc libier týždenne. (Daily Star)

LIVERPOOL: Najbližšie dni prinesú veľký boj o 19-ročného záložníka Thiaga Maiu zo Santosu. Defenzívne ladený Brazílčan je v tlači spájaný s mnohými celkami z Európy. (ESPN)

MANCHESTER CITY: Niekoľko najbližších zápasov pravdepodobne vynechá Pablo Zabaleta. Ten si v zápase s Arsenalom zranil kolenné väzy a čaká na konkrétnejšiu správu od lekára. (Express)

WEST HAM & SOUTHAMPTON: 26-ročný stredopoliar Dani García patrí medzi opory Eibaru a ponuky dostane z Premier League. Zaujímajú sa oňho The Saints aj The Hammers. (tuttomercatoweb.com)

EVERTON: Karamelky včera prišli o domácu ligovú neporaziteľnosť a aj dvoch hráčov. Nútene striedal James McCarthy v 46. minúte a brankár Maarten Stekelenburg v 64. (skysports.com)

CRYSTAL PALACE: Sťahovanie do Marseille možno čaká defenzívneho záložníka Mathieuho Flaminiho. S Orlami sa tak možno rozlúči len po 64 minútach v ich farbách. (Mirror)

SUNDERLAND: Od letného odchodu z Juventusu je stopér Martin Cáceres stále bez zamestnávateľa. Uruguajčanovi sa teraz črtá pôsobenie na Stadium of Light. (tribalfootball.com)