Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.12.)

utorok, 20. december 2016 11:08 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Popri povinnostiach na MS klubov stíha James Rodríguez riešiť aj budúcnosť. „Nie som si istý, že budem za Real hrať aj na jar. Mám niekoľko ponúk a v najbližších dňoch sa rozhodnem.“ načrtol Kolumbijčan. (ESPN)

REAL MADRID: Črtajúce sa hosťovanie v Rennes Martin Ødegaard neabsolvuje. Siedmy tím francúzskej ligy snahu o zisk mladého záložníka vzdal, a tak sa musí vydať iným smerom. (tribalfootball.com)

ATLETICO MADRID: Francúzsko už pozná svojho najlepšieho futbalistu roka. Anketa prekvapenie nepriniesla a vyhral Antoine Griezmann, bronzový futbalista zo Zlatej lopty. (AS.com)

ATLETICO MADRID: Bleskovo sa vrátil do akcie útočník Fernando Torres. Dôvodom vynechaných tréningov bola len viróza, ktorú doliečil počas víkendu. (Marca)

EIBAR: 26-ročný stredopoliar Dani García patrí medzi opory Baskov a ponuky dostane z Premier League. Zaujíma sa oňho West Ham aj Southampton. (tuttomercatoweb.com)

OSASUNA: Zranenie kolena, ktoré obrancovi Miguelovi Flañovi ukončilo sezónu, bolo podrobené úspešnej operácii. Predný skrížený väz a meniskus teraz podrebujú dlhý oddych. (Marca)