Main Content

Tréner Espanyolu chcel Messiho dres. Zasypal ho slovami chvály

utorok, 20. december 2016 14:18 | Autor: Squashmaster

Tréner Espanyolu chcel Messiho dres. Zasypal ho slovami chvály
Tréner Espanyolu chcel Messiho dres. Zasypal ho slovami chvály | zdroj: © TASR

Zdá sa, že argentínskemu futbalovému mágovi nevadí, že Zlatú loptu pre tento rok získal jeho večný sok Cristiano Ronaldo. Práve naopak, v poslednom čase predvádza fantastické výkony.

V poslednom dueli Blaugranas proti mestskému rivalovi Espanyolu zaujal najmä jeho slalom pomedzi štyroch hráčov Espanyolu, ktorý ak by skončil gólom, bol by nepochybne horúcim kandidátom na gól roka.

Vynikajúci výkon Messiho veľmi športovo uznal aj tréner porazeného Espanyolu Quique Sanchez Flores. Ten dal všetku rivalitu a súťaživosť bokom a po zápase prišiel osobne za argentínskou desiatkou a rozprával sa s ním. Pre portál givemesport.com Flores prezradil, čo Messimu povedal: "Poblahoželal som Leovi k jeho skromnosti. Nesťažuje sa, nepadá na zem a neodvráva. Je to obdivuhodné a máme dobrý vzťah. Povedal som mu, že môj syn je fanúšikom Barcelony, a preto som ho poprosil o jeho dres."

"Je ťažké zastaviť Messiho s Iniestom. Hovoríme o jedných z najlepších futbalistov sveta. Do futbalu prinášajú krásu. Bol to normálny zápas, až kým Messi nezruinoval našu obranu. Ale Leo mení každý zápas. Je to jediný hráč sveta, ktorý môže streliť hattrick v každom zápase, v ktorom by chcel," doda na jeho adresu tréner mestského rivala.