Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.12.)

streda, 21. december 2016 11:09 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: 24-ročný záložník Gaku Shibasaki na seba upozornil na klubových MS a hráča Kashimy Antlers teraz chcú v Španielsku. Indície napovedajú, že by mohlo ísť o Real, ale záujemcov je vraj viac. (Marca)

VALENCIA: Zimné prestupové obdobie hodlá Cesare Prandelli využiť naplno. Prídu až štyria hráči, s čím malo súhlasiť už aj vedenie. Na ich čele je stále útočník Simone Zaza z West Hamu. (ESPN)

SEVILLA: Zranenia a avizovaný odchod Kolodziejczaka robia problémy v kádri Jorgea Sampaoliho, a tak je pripravený získať jedného stopéra. Konkrétne meno zatiaľ neprezradil. (Football-España.net)

DEPORTIVO: Krídelný útočník Ryan Babel pôvodne podpísal zmluvu len na pol roka, ale predvádza dobré výkony, trafil sa 4krát v 11 zápasoch a Depor chcú dohodnúť predĺženie spolupráce. (clubcall.com)

ESPANYOL: Rozviazanie spolupráce s Martinom Demichelisom bolo otázkou času a včera k nemu došlo. Ostrieľaný argentínsky stopér je voľný a rokuje s klubmi americkej MLS. (skysports.com)

BETIS: Vytrvalý je záujem Sevillčanov o Marca Muniesu. Stopér odohral v Stoke City len necelých 300 minút prebiehajúcej sezóny a zimný odchod je východiskom. (Fichajes.net)

GRANADA: Krídelník Isaac Cuenca si nezahrá najbližšie tri týždne. Dôvodom jeho absencie je svalové zranenie, ktoré ohlásil krátko pred sobotným zápasom s Realom Sociedad. (sport.es)