Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.12.)

streda, 21. december 2016 11:09 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (21.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Veľké ryby má v januári loviť štvrtý tím ligy. 30 miliónov libier ponúkne Wolfsburgu za Juliana Draxlera a poškuľuje aj po Marcovi Reusovi, ktorým by zaplnil prípadnú dieru po Mesutovi Özilovi alebo Alexisovi Sánchezovi. (metro.co.uk)

CHELSEA: Slušné výkony v janovských farbách otvárajú 23-ročnému záložníkovi Diegovi Laxaltovi dvere do veľkého futbalu. Ako prví reagujú so záujmom The Blues. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Bodku za ôsmimi rokmi v Anglicku plánuje dať Marouane Fellaini. Prvé správy naznačujú, že odchovanca Standardu Liége lanária do Serie A. (Daily Mail)

SOUTHAMPTON: Odchod z juhu Británie vedenie nedopraje 25-ročnému stopérovi Virgilovi Van Dijkovi. Holanďana v kádri udrží a odchod dovolí len Portugalčanovi Josému Fontemu. (Telegraph)

STOKE CITY: Vytrvalý je záujem sevillského Betisu o Marca Muniesu. Stopér odohral v súčasnom pôsobisku len necelých 300 minút prebiehajúcej sezóny a zimný odchod je východiskom. (Fichajes.net)

SWANSEA CITY: Kontrakt do konca sezóny a dobré výkony. Tieto dva faktory vábia Labute, aby zabojovali o Luciana Narsingha. Krídelníka PSV už skôr oslovil aj West Brom. (ESPN)

CRYSTAL PALACE & MIDDLESBROUGH: O ligu vyššie sa možno posunie útočník Rudy Gestede. Štvorgólový strelec Aston Villy zaujal Alana Pardewa a Aitora Karanku. (Guardian)

BURNLEY: „Zlý muž“ Joey Barton v lete opustil severozápad Anglicka a zamieril do Glasgowa. S Rangers však predčasne ukončil spoluprácu a ako voľný hráč sa opäť upíše na Turf Moor. (BBC)