Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.12.)

štvrtok, 22. december 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Podľa britskej bulvárnej tlače Manchester United zahájili rokovania s Atléticom o prestupe Antoina Griezmanna. Prestupová čiastka prekročí 60 miliónov libier. (Metro)

BILBAO: Novú zmluvu, do konca sezóny 2017/18, podpísal útočník Aritz Aduriz. Čoskoro tak oslávi päť rokov v Athleticu, pričom v tejto sezóne dal už 6 ligových gólov a 6 v Európskej lige. (ESPN)

REAL SOCIEDAD: Operáciu pretrhnutých kolenných väzov má pred sebou Carlos Martínez. Baskovia už teraz vedia, že na jar s týmto obrancom počítať nemôžu. (mundodeportivo.com)

VALENCIA: 21-ročného obrancu Josého Luisa Gayú plánuje v januári získať Arsenal. Španielsky futbalista bol v minulosti už v hľadáčiku Barcelony či ďalších klubov. (Mirror)

VALENCIA: Netradične z Kazachstanu posilnia Los Che. Na muške majú ofenzívneho záložníka Nemanju Maksimoviča z FC Astana, ktorého by si radi otestovali polročným hosťovaním. (futbol.as.com)

DEPORTIVO: S výnimkou zranenia počas troch zápasov nastupuje stopér Sidnei vždy na plných 90 minút. Nič sa na tom meniť nebude. Brazílčan podpísal novú zmluvu do leta 2020. (klubový web)

DEPORTIVO: Pohárového stretnutia s Betisom (3:1) sa nemohol zúčastniť krídelník Joaquín. Dôvodom bolo zranenie lýtka a do hry sa vráti až začiatkom januára. (sport.es)

DEPORTIVO: Útočník Borja Valle počas svojho pôsobenia u Turcos nepresvedčil a môže si hľadať nový klub. Vedenie sa s ním dohodolo na predčasnom rozviazaní spolupráce. (Marca)