Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.12.)

štvrtok, 22. december 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (22.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Na lavičke Kanonierov ostáva Arséne Wenger. Ten má podpísať predĺženie spolupráce do leta 2019 a už si aj vyhliadol niekoľko posíl na najbližšie obdobie. (Metro)

ARSENAL: 21-ročného obrancu Josého Luisa Gayú plánujú Londýnčania priviesť už v januári. Futbalista Valencie bol v minulosti už v hľadáčiku Barcelony či ďalších klubov. (Mirror)

ARSENAL: Piaty raz navštívil zápas Standardu Liége skaut z Londýna, aby si obzrel brankára Guillaumea Huberta. 22-ročný Belgičan čoskoro dostane ponuku na prestup. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Podľa britskej bulvárnej tlače United zahájili rokovania s Atléticom Madrid o príchode Antoina Griezmanna. Prestupová čiastka prekročí 60 miliónov libier. (Metro)

MANCHESTER UNITED: Dlhodobý záujem májú v Manchestri aj o pravého obrancu Nelsona Semeda patriaceho Benfice. Výkupná klauzula 54 miliónov libier sa však zdá záujemcovi privysoká. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED & WEST HAM: Kladivári by radi z Manchestru vytiahli na hosťovanie menej využívaného hráča do ofenzívy. Voľba padla na Anthonyho Martiala a Marcusa Rashforda. (Guardian)

LEICESTER CITY: Záver roka vynechá útočník Jamie Vardy. Za červenú kartu zo zápasu proti Stoke City, proti ktorej sa jeho zamestnávateľ neúspešne odvolal, mu FA udelila trojzápasový trest. (skysports.com)

EVERTON: 25-ročný záložník Thomas Delaney mieri z Kodane do Werderu Brémy. Do hry vstupujú aj Karamelky a dánskeho reprezentanta chcú hneď kúpiť za 5,5 milióna libier. (tribalfootball.com)

ANGLICKO: Asistentom reprezentačného trénera ostane i naďalej Steve Holland. Ten síce pôsobí aj na lavičke Chelsea, no pre národný tím sa tejto klubovej funkcie po sezóne vzdá. (BBC)