Main Content

Balotteli sa možno vráti do Premier League

štvrtok, 22. december 2016 13:54 | Autor: Squashmaster

Balotteli sa možno vráti do Premier League
Balotteli sa možno vráti do Premier League | zdroj: © TASR

Zlé dieťa talianskeho, ako aj svetového futbalu Mario Balotteli sa možno vráti na Britské ostrovy.

Baotelliho agent Maio Raiola pre portál goal.com uviedol, že prvé rozhovory o návrate do anglickej ligy už má za sebou. "Už sme s anglickými klubmi hovorili, ale je príliš skoro vynášať nejaké finálne závery. Vždy som vedel, že sa Mario vráti do Anglicka. Počas posledného roka v drese Liverpoolu už bol stabilnejší a nie taký emocionálny," poznamenal Raiola.

Balotelli pôsobil tri sezóny na Etihad Stadium, kde obliekal dres Manchestru City, a v roku 2014 prestúpil do FC Liverpool. Tam sa však futbalovo vôbec nepresadil, navyše sa nevyhol už tradičným excesom a Klopp nepatrí k trénerom, ktorý by si nechal skákať po hlave, preto ho po sezóne "požičal" AC Milánu. Vo farbách Rossonerri zaznamenal v 20 dueloch len jediný gól, preto o jeho služby už ďalej nemali záujem.

Pred touto sezónou prišiel do francúzskeho Nice ako voľný hráč a momentálne tam zažíva futbalové znovuzrodenie. Jeho klub je nielenže šokujúco na čele francúzskej ligy, ale samotný Mario strelil v deviatich zápasoch 8 gólov.

Raiola k Balotteliho súčasnej forme povedal: "Stále si myslím, že Klopp nebol voči Mariovi spravodlivý, ale momentálne dokazuje sebe samému, ako aj ostatným, čoho je schopný. Je to jeho kariéra, myslím si, že si mnohé veci uvedomuje a vie, akých chýb sa dopustil v minulosti. Ale nemá zmysel sa obhliadať za minulosťou, treba hľadieť do budúcnosti."