Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.12.)

piatok, 23. december 2016 09:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (23.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Do hry o nemeckého záložníka Juliana Draxlera vstúpil ďalší tím. Po PSG a Arsenale sa hviezdu Wolfsburgu budú snažiť za 30 miliónov libier uloviť aj The Reds. (ESPN)

MANCHESTER UNITED & WEST BROMWICH: Morgan Schneiderlin sa môže stať najdrahšou posilou v histórii WBA. Klub ponúka za defenzívneho záložníka 18 miliónov libier. (Telegraph)

MANCHESTER CITY: Sevilla, v ktorej hosťuje Samir Nasri, môže tohto záložníka získať s „vianočnou zľavou“. Namiesto pôvodných 24 miliónov libier bude City stačiť 21 miliónov. (Daily Mail)

EVERTON: Predĺženie zmluvy bude nakoniec riešením Romela Lukaka. Napriek záujmu viacerých mužstiev vyhlásil, že s ponúkaným kontraktom súhlasí na 99,9 percenta. (skysports.com)

EVERTON: Na tri týždne z hry vypadol James McCarthy. Stredopoliar, ktorý nedohral zápas s Liverpoolom, má zranený stehenný sval. (Express)

TOTTENHAM: Svätyňu Kohútov bude do konca sezóny 2021/22 hájiť Hugo Lloris. 29-ročný francúzsky gólman sa po dlhých rokovaniach dohodol na pokračovaní. (Telegraph)

WEST HAM: Návrat Diafru Sakha v polovici januára realitou nebude. Operácia chrbta jeho absenciu natiahne, pričom nepomôže ani senegalskej reprezentácii na Africkom pohári. (Independent)

CRYSTAL PALACE: Vedenie klubu ukončilo spoluprácu s coachom Allanom Pardewom a na jeho miesto by mohol expresne prísť Sam Allardyce. S ním už prebiehajú intenzívne rokovania. (skysports.com)