Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.12.)

piatok, 23. december 2016 09:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Záložník Axel Witsel odmietol predĺženie zmluvy v Petrohrade a zaujímajú sa oňho dva európske veľkokluby. Niekdajší záujem obnovil Juventus, ku ktorému sa pridáva aj Barça. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Ľavé krídlo Matteo Politano zo Sassuola zaujal niekoľko tímov mimo Serie A. Najvážnejšie asi Los Colchoneros, ktorí zabojujú o januárový nákup. (tribalfootball.com)

SEVILLA: Hosťujúceho záložníka Samira Nasriho možno získať s „vianočnou zľavou“. Namiesto pôvodných 24 miliónov libier bude Manchestru City stačiť 21 miliónov. (Daily Mail)

LAS PALMAS: Počas leta bol Jesé Rodríguez predaný z Realu Madrid do PSG. Tam mu to príliš nejde a pokiaľ by sa chcel vrátiť do La Ligy, prianie mu ochotne splnia Los Amarillos. (sport.es)

ESPANYOL: Bolesť rebier robila problémy krídelníkovi Hernánovi Pérezovi a takmer dva týždne ho držala mimo hry. To už je minulosťou a s tímom naplno trénuje. (mundodeportivo.com)

OSASUNA: Pamplončania sú na ligovom chvoste a z biedy ich nevytrhne ani zimný prestupový termín. Na nákupy je totiž vyhradený chudobný jeden milión eur. (ESPN)