Main Content

VIDEO: Ibrahimovič o svojom krajanovi: Je dosť dobrý pre Manchester United

piatok, 23. december 2016 15:55 | Autor: Squashmaster

VIDEO: Ibrahimovič o svojom krajanovi: Je dosť dobrý pre Manchester United
VIDEO: Ibrahimovič o svojom krajanovi: Je dosť dobrý pre Manchester United | zdroj: © TASR

Zlatan Ibrahimovič zrejme nebol posledným Švédom, ktorý sa ocitol v hľadáčiku predstaviteľov Manchestru United.

Podľa posledných informácii majú červení diabli eminentný záujem o Victora Lindelofa. Hovoríte si, o koho ide? Victor začal kariéru vo švédskom tíme Västerås SK, odkiaľ v roku 2011 prestúpil do najslávnejšieho portugalského futbalového družstva. Spočiatku pôsobil len v mládežníckom tíme, respektíve v B-tíme, ale do A-mužstva sa prepracoval v roku 2014. Následne ho však vo futbalovom rozkvete zbrzdila séria nepríjemných zranení, z ktorej sa však dokázal spamätať a dnes už patrí k stabilným stopérom v tíme Ruia Vitória.

K jeho najväčším pozitívam patrí hra vo vzduchu, rýchlosť, ako aj anticipácia, to všetko napriek tomu, že má stále len 22 rokov. Svojimi zlepšujúcim sa výkonmi si samozrejme vypýtal pozvánky do reprezentačných výberov Švédska. S výberom do 21 rokov sa minulý rok stal dosť prekvapujúcom majstrom Európy a má za sebou už aj jedenásť duelov za Áčko, vrátane troch na nedávnom EURE.

Veľmi pochvaľne sa na Victorovu adresu vyjadril aj najlepší švédsky futbalista posledných rokov Zlatan Ibrahimovič: "Myslím si, že Victor hrá výborne nielen za Benficu, ale aj za národný tím, kde preberá čoraz viac zodpovednosti. Veľmi rýchlo rastie. Je dosť dobrý pre United? Podľa môjho názoru je už dosť dobrý pre veľké kluby. Je len na ňom, čo chce a ako sa rozhodne," povedal Ibra pre britský denník The Guardian. Podľa najnovších správ sú predstavitelia United ochotní za Lindelofa zaplatiť až 38 miliónov libier.