Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.12.)

sobota, 24. december 2016 09:48 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Biely balet údajne vôbec nie je ďaleko od zisku 24-ročného brankára Thibauta Courtoisa z Chslsea. Ten by sa tak čoskoro mohol stať brankárskou jednotkou Madridčanov. (ESPN)

REAL MADRID: Hosťovanie čaká 23-ročného útočníka Mariana Díaza Mejíu. V januári si bude môcť vyberať, keďže v hre je Málaga, Sevilla aj Deportivo La Coruña. (tuttomercatoweb.com)

BARCELONA: Za B-tím zbiera svoje štarty pravý obranca Marc Cucurella. Jeho barcelonská budúcnosť je však otázna. Už teraz je pod drobnohľadom Chelsea či Tottenhamu. (tribalfootball.com)

MÁLAGA: Koniec na La Rosalede oznámil kormidelník Juande Ramos. Jedenásty tím súťaže prijal jeho rezignáciu, a tak bude namiesto 62-ročného Španiela hľadať nového trénera. (Marca)

BILBAO: Lekári našli v pravom semenníku Yeraya Álvareza rakovinový nádor. 21-ročný obranca tak má pred sebou operáciu a po nej je otázne, kedy sa vráti na trávniky. (ESPN)

VILLARREAL: 20-ročný krídelný útočník Gabriel Barbosa v lete prestúpil do Interu Miláno. Na hosťovanie ho predtým chceli získať Žlté ponorky, no Brazílčanovi sa táto možnosť nepáčila. V Miláne má doteraz na konte len krátke tri štarty. (sportsmole.co.uk)

OSASUNA: Zranené rameno má Miguel De las Cuevas. Stalo sa tak v pohárovom zápase proti Granade (3:1) a nie je isté, ako dlho sa mimo hry zdrží. (mundodeportivo.com)

OSASUNA: Tri týždne počká medzi zranenými hráčmi Fran Mérida. Stredopoliar si na jednom z tréningov natiahol stehenný sval a v závere roka svojim nepomôže. (Marca)