Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.12.)

sobota, 24. december 2016 09:48 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (24.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Problémy s kolenom ustúpili a Danny Welbeck opäť trénuje so spoluhráčmi. Po sedemzápasovej absencii by sa mohol čoskoro zapojiť aj do zápasového programu. (Guardian)

ARSENAL: Ľahšie zranenie hlási Alex Oxlade-Chamberlain. Podľa manažéra Arséna Wengera bude chýbať len niekoľko dní a na pondelkový zápas s West Bromwichom môže byť fit. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Vianočné voľno sa tento rok Citizens týkať nebude. Pep Guardiola naplánoval tréning na dnes aj zajtra a v pondelok tím cestuje na zápas do Hullu. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Operácia kolenných väzov Ilkaya Gündoğana bola úspešná. Teraz má pred sebou dlhú prestávku a do konca prebiehajúcej sezóny si nezahrá. (klubový web)

CHELSEA: Počas včerajšieho dňa bol oficiálne potvrdený prestup záložníka Oscara do Šanghaja SIPG. Číňania zaplatili 60 miliónov libier. (BBC)

CHELSEA: Real Madrid údajne vôbec nie je ďaleko od zisku 24-ročného brankára Thibauta Courtoisa. Ten by sa tak čoskoro mohol stať brankárskou jednotkou Bileheho baletu. (ESPN)

LIVERPOOL: 20-ročný krídelný útočník Gabriel Barbosa zaknihoval v tomto ročníku len tri štarty za Inter Miláno. Viac priestoru mu ponúka klub z Anfield Road, ktorý ho chce v zime získať. (metro.co.uk)

TOTTENHAM: Predĺženie zmluvy s Hugom Llorisom osud Michela Vorma nespečatil. Holandský brankár podpísal taktiež natiahnutie spolupráce, a to do leta 2018. (Independent)

TOTTENHAM: 24-ročný stopér Kevin Wimmer je v kontakte s WFL Wolfsburg. Bývalý hráč 1. FC Kolín, odkiaľ do Londýna prestúpil, by si teda mohol opäť zahrať Bundesligu. (Transfermarkt.de)

WEST HAM: Carlos Bacca z AC Milána je stále veľkou témou pred časom prestupov. Okrem iného túžia po jeho podpise aj The Hammers. (ESPN)