Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.12.)

nedeľa, 25. december 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Ponuku 16 miliónov eur dostali na Marcusa Roja Červení diabli. Valencia si zaumienila zisk Argentínčana a do hierachie posíl ho zaradila veľmi vysoko. (Mirror)

TOTTENHAM: Argentínsky stopér Federico Fazio hosťuje v AS Rím a podľa médií už dosiahol predom dohodnutý počet štartov, po ktorom ho Rimania musia získať natrvalo. (Football-Italia.net)

TOTTENHAM: Kohúti sa v stredu postavia Southamptonu a po zranení sa vráti trio hráčov. Toby Alderweireld, Vincent Janssen a Mousa Dembelé sú už stopercentne fit. (sportsmole.co.uk)

EVERTON: Senegalský útočník Oumar Niasse sa po príchode z Lokomotivu Moskva vôbec nechytil, a tak sa vráti do Ruska. Tento raz by mal hájiť farby konkurenčného CSKA. (clubcall.com)

SUNDERLAND: Ešte v predminulom kole proti Chelsea si Jan Kichhoff zranil koleno a už pozná dĺžku svojej absencie. Defenzívne ladený Nemec si nezahrá tri mesiace (skysports.com)

SOUTHAMPTON: Na tréningu si Jordy Clasie privodil zranenie triesla a podľa prvých správ nebude môcť hrať v stredajšom povianočnom zápase proti Tottenhamu. (clubcall.com)

SWANSEA CITY: The Swans stoja o služby obrancu Aleixa Vidala z Barcelony. Ten nastúpil na jediný ligový zápas a hoci posila zatiaľ odchod odmieta, možno sa k nemu predsa prikloní. (Daily Mail)

WEST BROMWICH: Zajtrajší zápas proti Arsenalu pravdepodobne vynechá stredopoliar James Morrison. Dôvodom je chrípka, ktorá mu znepríjemnila vianočný čas. (Guardian)

WEST BROMWICH: Ben Foster chytá za WBA od sezóny 2011/12, v tomto ročníku svätyňu hájil 17krát s 21 inkasovanými gólmi a najnovšie podpísal novú zmluvu do roku 2019. (Daily Mail)