Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.12.)

nedeľa, 25. december 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Samuel Umtiti si pochvaľuje spoluprácu s Gerardom Piquém. „Veľa mi toho počas zápasu hovorí. Je hlavnou obrany a vedie ma. Barcelona hrá iný druh futbalu. Stále som len na začiatku, ale cítim, že sa tu aklimatizujem a zlepšujem.“ pochvaľuje si 23-ročný stopér. (sport.es)

BARCELONA: Swansea City stojí o služby obrancu Aleixa Vidala. Ten nastúpil na jediný ligový zápas a hoci posila zatiaľ odchod odmieta, možno sa k nemu predsa prikloní. (Daily Mail)

REAL MADRID: Martin Ødegaard je rozhodnutý pre januárové hosťovanie z Realu. Hoci Rennes už záujem nemajú, na výber je stále Anglicko, ale aj Málaga či Espanyol. (tribalfootball.com)

REAL MADRID: Do hry o Jamesa Rodrigueza vstúpi aj Juventus Turín, ktorý sa hneď stal favoritom na zisk 25-ročného forwarda. (metro.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Napriek rečiam o odchode zrejme Diego Simeone ostane v Madride do leta 2018. Tým pádom dodrží podpísaný kontrakt a až potom bude uvažovať o odchode. (transferkarktweb.com)

ATLÉTICO MADRID: Návrat do Talianska zvažuje 29-ročný krídelný útočník Alessio Cerci. Záujem o jeho služby má Bologna, aktuálne pätnásty celok Serie A. (Goal.com)

VALENCIA: Ponuku 16 miliónov eur poslali Netopiere Manchestru United na Marcusa Roja. Argentínčana zaradili do hierachie možných posíl veľmi vysoko. (Mirror)

COPA DEL REY: Španielsky pohár spoznal dvojice pre osemfinále a je medzi nimi aj niekoľko veľmi atraktívnych. Barcelona bude hrať proti Athleticu Bilbao, Real Madrid vyzve Sevillu a Real Sociedad sa stretne s Villarrealom. (Daily Mail)