Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.12.)

pondelok, 26. december 2016 11:19 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.12.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo, no špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barcelona sleduje Coutinha

Legendárny brazílsky futbalista Ronaldinho, ktorý je zároveň ambasádorom FC Barcelona, prehlásil, že Katalánci sledujú liverpoolskeho ťahúňa Coutinha. Coutinho patrí v prebiehajúcom ročníku medzi najlepších futbalistov v Premier League, interes o jeho služby stúpa. (goal.com)

City Van Dijka nezískajú

Tréner Manchestru City Pep Guardiola prehlásil, že v súčasnosti je nemožné získať holandského obrancu Virgila Van Dijka. Van Dijk zo Southamptonu patrí medzi objavy aktuálnej sezóny, pričom by ho veľmi rado angažovalo veľké množstvo veľkoklubov.

Pepe do Číny?

Španielsky denník Marca tvrdí, že portugalský obranca Pepe je pripravený na odchod do Číny. Kontroverzný obranca v službách Realu Madrid je vraj pripravený vypočuť si ponuky ázijských celkov. (Marca)

Di Maria na lane čínskych celkov

Podľa francúzskeho denníka L´Equipe je Angel Di Maria ďalším futbalistom z európskych líg, ktorého by chceli získať čínske kluby. Argentínsky krídelník Parížu Saint- Germain je spájaný s viacerými celkami najvyššej súťaže v Číne. (L´Equipe)

Z VOLEJA

Útočník Juventusu Turín Gonzalo Higuaín tvrdí, že jeho spoluhráč Paulo Dybala je rozdielnym typom futbalistu ako ich hviezdny krajan Lionel Messi. (goal.com)

Tottenham Hotspur sleduje situáciu okolo anglického záložníka Crystal Palace Wilfrieda Zahu. (goal.com)

Chelsea a Liverpool sa pobijú o služby Joea Harta, ktorý je na hosťovaní v FC Turín z Manchestru City. (goal.com)