Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.12.)

pondelok, 26. december 2016 11:17 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (26.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: 38-ročnému záložníkovi Frankovi Lampardovi končí zmluva v New Yorku City a rád by obnovil spoluprácu s The Blues. Vedenie zatiaľ s ním kontakt nenadviazalo. (Guardian)

LIVERPOOL: Žiadne veľké posily možno počas zimy neprídu na Anfield Road. Manažér Jürgen Klopp na to upozorňuje liverpoolskych fanúšikov, aby potom neostali sklamaní. (Independent)

LIVERPOOL: Aston Villu opúšťa krajný obranca Jordan Amavi. Ďaleko sa možno sťahovať nebude. Francúzskeho futbalistu by ako voľného hráča mohli upísať The Reds. (Mirror)

LIVERPOOL: Zakrátko odošle PSG ponuku 40 miliónov libier za Philippeho Coutinha. Okrem Francúzov má byť v hre aj Barcelona, ktorá rovnako pripravuje nečakaný úder. (Express)

MANCHESTER CITY & SOUTHAMPTON: Len na začiatok prestupového termínu čakajú The Citizens. Tí chcú získať Virgila Van Dijka za 50 miliónov libier. (ESPN)

TOTTENHAM & CRYSTAL PALACE: 24-ročný krídelník Wilfried Zaha má na stole ponuku zo sveru Londýna. Potom, ako sa nepresadil v Manchestri United, môže zabojovať v ďalšom pôsobisku mimo materských Orlov. (Daily Mail)

SUNDERLAND: Náročný zápas na pôde Manchestru United vynechá trojica zranených hráčov. Pre rôzne zdravotné problémy si nezahrá Steven Pienaar, Javier Manquillo a Billy Jones. (BBC)

SUNDERLAND: Útočník Jermain Defoe, ktorý má na konte vyše 400 štartov v Premier League, je opäť spomínaný v súvislosti s odchodom. David Moyes ale akékoľvek podobné reči odmieta. (Telegraph)