Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.12.)

pondelok, 26. december 2016 11:17 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Veľké peniaze z Číny najnovšie ponúkajú aj Ardovi Turanovi. Ak by Turek kývol Guangzhou, za tri sezóny by zarobil 150 miliónov eur. (Goal.com)

REAL MADRID: Defenzívneho záložníka Omara Mascarella Madridčania pustili do Frankfurtu a zvažujú jeho spätnú kúpu. K dispozícii majú klauzulu na nákup a následný predaj so ziskom. (Fichajes.com)

REAL MADRID: Radosť po žrebe Copa del Rey rozhodne nepanuje. Riaditeľ Emilio Butragueno považuje Sevillu za najhoršieho možného súpera. „Bude dôležité maximálne sa koncentrovať a zvládnuť prvý zápas na Estadio Ramon Sanchez Pizjuan.“ zhodnotil blížiaci sa boj s Andalúzanmi, proti ktorým Biely balet uspel v štyroch z posledných 5 zápasov. (Marca.com)

SEVILLA: Záložník Hiroši Kiyotake v Bundeslige žiaril, no v La Lige to už také ružové nie je. Získať by ho teraz chcela Hertha Berlín, čomu sa Sevillčania príliš nebránia. (Bild.de)

VALENCIA: Návrat do Brazílie plánuje 33-ročný stredopoliar Felipe Melo. Narušiť by ho však mohli Los Che, ktorí vstúpili do boja o ostrieľaného bývalého reprezentanta. (mundodeportivo.com)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Dohodnutý kontrakt do zimy sa končí, Ryan Babel zatiaľ spoluprácu nepredĺžil a odísť by mohol do Turecka. Ponuku mu pripravuje Besiktas. (ESPN)