Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.12.)

utorok, 27. december 2016 11:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (27.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Vlastný rekord v počte víťazstiev v rade bol prekonaný včerajším víťazstvom 3:0 nad Bournemouthom. To malo už číslo 12, pričom doterajšie maximum bolo z roku 2009. (BBC)

CHELSEA: 23-ročný útočník Michy Batshuayi nenastupuje, ale klub jeho januárový odchod odmieta. Belgičan ostane vo farbách, ktorým sa upísal v lete prestupom z Marseille. (Daily Mail)

CHELSEA: Na Stamford Bridge si vyhliadli brankára Jana Oblaka z Atlética Madrid. Ten má vraj v zmluve výkupnú klauzulu na 100 miliónov eur, ale Londýnčania zvažujú, že by časť tejto sumy vykompenzovali niektorým perspektívnym mladíkom zo svojho širokého kádru. (futbol.as.com)

MANCHESTER UNITED: Rovných 50 zásahov má v tomto roku za klub na konte Zlatan Ibrahimovic. Švéda tak delí jediný od Lionela Messiho a priestor dostane v sobotu proti Middlesbrough. (foxsports.com)

MANCHESTER UNITED: FC Sevilla má záujem o zisk útočníka Anthonyho Martiala na hosťovanie. 21-ročný Francúz o tejto možnosti už aj začal rokovať. (Marca)

LIVERPOOL: Alkohol za volantom dostal do problémov Roberta Firmina. Na Silvestra ho čaká súd, na ktorom spozná svoj trest, pričom vynechá v rovnakom čase hraný zápas proti Chelsea. (Goal.com)

LIVERPOOL: Od zimy by sa záložník Lucas mal objavovať v drese Interu Miláno. The Reds služby Brazílčana už nevyužívajú, a tak mu umožnia odchod. (Mirror)

LEICESTER CITY: Majster sa aj naďalej trápi. Vo vianočnom zápase prehral s Evertonom 0:2, čo bola už tretia strata v rade, deviata z posledných desiatich duelov. To zodpovedá 16. priečke. (skysports.com)

CRYSTAL PALACE: Zmena klubu pravdepodobne čaká 25-ročného záložníka Jordona Mutcha. Bývalá opora Cardiffu sa v Selhurst Parku neuchytila a posilniť môže Reading. (teamtalk.com)

SUNDERLAND: Čierne mačky boli na dobrej ceste k podpisu Yanna M'Vilu, ale neuspeli. 26-ročný záložník tu hosťoval z Kazane a práve s Rubinom sa dohodol na novej trojročnej zmluve. (Goal.com)

WATFORD: Včerajšia remíza 1:1 s Crystal Palace tešila najmä Troya Deeneyho. Ten sa prezentoval svojím 4. gólom v sezóne, ktorý bol zároveň jubilejným stým za The Hornets. (Guardian)