Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.12.)

utorok, 27. december 2016 11:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Špekulácie o odchode do Číny sa najnovšie týkajú aj Pepeho. 33-ročnému stopérovi ponúka China Hebei Fortune ročný príjem 10 miliónov eur. (Marca)

BARCELONA: Kontrakt do konca sezóny 2017/18 sa Andrésovi Iniestovi máli. Ikonický záložník verí v dohodu o predĺžení, hoci si uvedomuje, že rozhodujúca bude jeho výkonnosť. (sport-english.com)

ATLÉTICO MADRID: Chelsea si vyhliadla brankára Jana Oblaka. Ten má vraj v zmluve výkupnú klauzulu na 100 miliónov eur, ale Londýnčania zvažujú, že by časť tejto sumy vykompenzovali niektorým perspektívnym mladíkom zo svojho širokého kádru. (futbol.as.com)

SEVILLA: Los Rojiblancos majú záujem o zisk útočníka Anthonyho Martiala z Manchestru United na hosťovanie. 21-ročný Francúz o tejto možnosti už aj začal rokovať. (Marca)

VALENCIA: Prezidentka klubu, Lay Hoon Chan, pôvodne viedla mediálnu vojnu s fanúšikmi, no počíňanie si rozmyslela. Najnovšie prosí priaznivcov o odpustenie za rok 2016 a sľubuje rapídne zlepšenie a nájdenie „správnej cesty“ do budúcnosti. (ESPN)

VALENCIA: Álvaro Negredo hosťuje v Middlesbrough a v anglickom pôsobisku je maximálne spokojný. Na druhej strane si uvedomuje zmluvu s Netopiermi a čaká na ich rozhodnutie. (clubcall.com)

SPORTING GIJÓN: Záložník Cheick Tioté z anglického druholigového Newcastle United má zmluvu len do leta. Klub zo severu Španielska však zaplatí 450 tisíc libier, aby ho získal už teraz. (mundodeportivo.com)