Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.12.)

utorok, 27. december 2016 13:39 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.12.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo, no špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Jamés do Juventusu?

Talianske noviny Corriere dello Sport píšu, že Juventus Turín bude v letnom prestupovom období najväčším adeptom na získanie Jamésa Rodrigueza. Záložník Realu Madrid by totiž v zimnom prestupovom období nemal zmeniť dres. (Corriere dello Sport)

Bitka o Alexa Sandra

Portál Calciomercato.com tvrdí, že Manchester United a Manchester City sa chystajú na veľký prestupový boj o Alexa Sandra. Bývalý hráč Porta predvádza v prebiehajúcom ročníku vynikajúce výkony v drese Juventusu Turín. (Calciomercato.com)

Mourinho nepustí Martiala

Podľa denníka Daily Mail je tréner Manchestru United José Mourinho presvedčený, že nepustí talentovaného mladíka Anthonyho Martiala na hosťovanie do konca sezóny. Francúzova budúcnosť na Old Trafford je momentálne neistá. (Daily Mail)

Z VOLEJA

Londýnska Chelsea včera zdolal Bournemouth na domácej pôde 3:0. Znamenalo to 12.ligové víťazstvo v rade, čo je pre The Blues nový klubový rekord.

Vynikajúci duel včera odohral Zlatan Ibrahimovič, ktorý sa na výhre Manchestru United nad Sunderlandom 3:1 podieľal jedným gólom a dvoma asistenciami.

Talentovaný útočník Suso sa nechystá v januárovom prestupovom období opustiť AC Miláno. (goal.com)

Vedenie FC Barcelona sa vraj pokúsi v roku 2017 získať svojho odchovanca Thiaga Alcantaru, ktorý oblieka momentálne dres Bayernu Mníchov. (goal.com)

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp tvrdí, že atmosféra na Anfield Road mu pripomína atmosféru v Dortmunde. (goal.com)