Main Content

AS Rím má záujem o ďalšieho Slováka, už sa vraj prestup rozbehol

streda, 28. december 2016 09:50 | Autor: Filip Chudý

AS Rím má záujem o ďalšieho Slováka, už sa vraj prestup rozbehol
AS Rím má záujem o ďalšieho Slováka, už sa vraj prestup rozbehol | zdroj: © TASR

Slovenský futbal sa môže čoskoro dočkať ďalšieho hráča vo veľkoklube. Slávny AS Rím už vraj začal rokovať o príchode veľkého talentu nášho futbalu.

Podľa webu asromarumors.com sa slovenský reprezentant Albert Rusnák môže čoskoro stať posilou slávneho talianskeho klubu AS Rím, ktorého kmeňovým hráčom je aj iný slovenský futbalista Norbert Gyömbér. Spomínaný zdroj tiež hovorí o tom, že vedenie Rimanov už aj podniklo prvé kroky, aby nášho mladého krídelníka získalo.

Nie je to prvý prípad, keď sa Rusnák spája s prestupom do talianskeho klubu. V minulosti sa hovorilo aj o záujme FC Bologna, Atalanty Bergamo a Empoli. O bývalého hráča Manchestru City mali mať údajne v nedávnej minulosti záujem aj FC Watford a FC Southampton, ale už vtedy anglického média spomínali, že skôr to vyzerá na prestup do Talianska.

S Groningenom má Rusnák, ktorý dostal od Jána Kozáka prvú reprezentačnú šancu vo Viedni proti Rakúsku, kontrakt na ešte dva roky, ale čoraz viac vecí nasvedčuje tomu, že sa táto zmluva nenaplní a Rusnák odíde inde. A to aj napriek tomu, že táto jeseň mu na klubovej úrovni veľmi nevyšla, no jeho talent neunikol pozornosti klubov z elitných líg.