Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.12.)

streda, 28. december 2016 11:21 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (28.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Pondelkový zápas proti Sunderlandu (3:1) vynechal Wayne Rooney pre zranený stehenný sval. Otáznik zatiaľ je aj nad jeho štartom proti Middlesbrough. (klubový web)

MANCHESTER CITY: Stopér John Stones odstúpil zo súboja s Hullom City (3:0) už po 17 minútach. Dôvodom boli problémy s kolenom, ktoré nespôsobia ďalšie absencie. (Mirror)

CHELSEA: Franck Kessié Atalante tento rok chýba len ojedinele a hoci ide o defenzívneho záložníka, dal už 6 gólov. To zaujalo The Blues a Talianom ponúknu 25 miliónov eur. (ESPN)

LIVERPOOL: „Kloppovci“ navýšili počet gólov v tomto kalendárnom roku na 86 a len o jediný gól zaostávajú za historicky najproduktívnejším rokom 1985. (Goal.com)

LEICESTER CITY & WEST BROMWICH: The Baggies majú zacielené na 24-ročného defenzívneho univerzála Jeffreyho Schluppa. Líšky Ghančanovi v odchode brániť nebudú. (ESPN)

STOKE CITY: Osem mesiacov sa čakalo na návrat Ibrahima Afellaya. Zranenia kolena sa definitívne zbavil až teraz a v 75. minúte zápasu s Liverpoolom (1:4) sa dostal do hry. (Telegraph)

SWANSEA CITY: Waleský účastník Premier League mení trénera. Bob Bradley sa vo funkcii dlho neudržal, keď jeho zverenci z 11 duelov nazbierali iba osem bodov. (BBC)

SUNDERLAND: Dobré výkony urobili z Jordana Pickforda brankársku jednotku, no o tento post ho zrejme pripraví zranenie. Trápi ho bolesť kolena a proti Burnley si nezachytá. (chroniclelive.co.uk)