Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.12.)

streda, 28. december 2016 11:21 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Spoločný cieľ má Biely balet s Bayernom Mníchov. Obaja chcú získať alžírskeho obrancu Faouziho Ghoulama, ktorému po sezóne končí zmluva v Neapole. (calciomercatoweb.it)

REAL MADRID: Po Vianociach sa Madridčania vrátili do tréningu, no bez Pepeho. Portugalčan má stále zdravotné problémy, pre ktoré vynechal aj MS klubov. (Marca)

REAL MADRID & ATLÉTICO MADRID: Na spadnutie je veľká európska rošáda brankárov. Chelsea neskrýva záujem o Slovinca Jana Oblaka, zatiaľ čo jej jednotka Thibaut Courtois je v hľadáčiku Realu. Za daných okolností by prestup zvažoval aj Keylor Navas. (metro.co.uk)

BILBAO: Operačným zákrokom bol Yerayovi Álvarezovi odstránený zo semenníka rakovinový nádor. Návrat 21-ročného stopéra v každom prípade ostáva vzdialenejšou budúcnosťou. (Goal.com)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Defenzívny záložník Alex Bergantiños je v Deportive prebytočný. 31-ročný Španiel tak opustí svoje rodné mesto, v ktorom odohral celú doterajšiu kariéru. (Marca)

MÁLAGA: Po rezignácii Juandeho Ramosa nemajú Andalúzania stále trénera, čo už nemusí platiť dlho. Podmienky spolupráce dolaďuje Óscar García, tréner Salzburgu. (sport.es)