Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.12.)

štvrtok, 29. december 2016 11:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Ofenzívny záložník Rafael Van der Vaart v rozhovore priznal, že ešte v 16 rokoch oňho stála Barça. „Ja som cítil, že sa musím etablovať v Ajaxe.“ odvôvodnil svoje odmietnutie Holanďan, ktorý sa v roku 2008 stal hráčom konkurenčného Realu Madrid. (Goal.com)

REAL MADRID: Svoje dočasné pôsobisko možno už pozná Martin Ødegaard. Z B-tímu Realu sa poberie do Holandska, kde bude nastupovať za SC Heerenveen alebo slávny Ajax Amsterdam. (Football-España.net)

REAL MADRID: Januárový odchod Jamesa Rodrigueza sa realitou nestane. Aspoň to tvrdí jeho agent. Kolumbijčan bol kritizovaný za to, že o odchode rokoval počas klubových MS, no najskôr k transferu môže dôjsť až po sezóne. (Goal.com)

SEVILLA: Španielska antidopingová federácia si posvieti na Samira Nasriho. 29-ročný záložník údajne v USA podstúpil liečbu imunitného systému, po ktorej má byť odolnejší voči chorobám. (Telegraph)

BETIS: Belgický záložník Charly Musonda patrí Chelsea, hosťuje v Seville a črtá sa mu prestup do AS Rím. Zeleno-bieli totiž neprejavili záujem zmeniť hosťovanie na trvalý prestup. (metro.co.uk)

MÁLAGA: Boquerones nebudú angažovať „cudzieho“ trénera, ale siahli do vlastných radov. Z pozície asistenta bol povýšený Uruguajčan Marcelo Romero, ktorý je s tímom od roku 2014. (Marca)