Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.12.)

štvrtok, 29. december 2016 11:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (29.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Zadák Victor Lindelöf bol jednou nohou v Manchestri, no všetko je inak. S Benficou sa dohodne na predĺžení zmluvy a jeho hodnota vzrastie na 50 miliónov libier. (Daily Mail)

ARSENAL: Plnú tréningovú záťaž už zvláda forward Danny Welbeck. Podľa odhadov to ešte na nedeľný duel s Crystal Palace nie je, ale čoskoro sa dostane do hry. (Express)

ARSENAL: Zdravotné problémy sa podpísali pod to, že Mathieu Debuchy už nemá plnú dôveru coacha. Odohral len 16 tohtosezónnych minút a zamieri do Marseille. Diskutuje sa o trvalom prestupe alebo hosťovaní s opciou. (Mirror)

ARSENAL & CRYSTAL PALACE: 27-ročný ľavý obranca Kieran Gibbs nie je spokojný so svojím vyťažením u Kanonierov a chce odísť. Aktuálne sa črtá jeho odchod k Orlom. (ESPN)

EVERTON: Zajtrajší zápas na pôde Hullu City nestihne brankár Maarten Stekelenburg. Rovnaká je situácia aj u Jamesa McCarthyho. Obaja chýbali už v minulom kole proti Leicestru City. (sportsmole.co.uk)

LEICESTER CITY: Kríza v úvode sezóny bude riešená zimným posilňovaním. Claudio Ranieri dostane 30 miliónov libier na to, aby si v januári doviedol nových hráčov. (Telegraph)

SWANSEA CITY: Uvoľnená trénerská stolička má 4 kandidátov. Chris Coleman má byť jednotkou zoznamu a za ním Gary Rowet, Ryan Giggs či Jaap Stam, trénujúci Reading. (metro.co.uk)

SUNDERLAND: Brankár Jordan Pickford nebude hájiť svätyňu tri mesiace. Pôvodne sa písalo len o šiestich týždňoch, ale ďalšie vyšetrenia odhlalili vážnejší rozsah zranenia kolena. (Guardian)